Україна виготовляє зброю, щоб у "час Х" її вистачило для зустрічі всіх "зелених" - Данілов

Ніщо так не тішить око і не заспокоює, як нові гвинтівки
Важливо
Україна виготовляє зброю, щоб у "час Х" її вистачило для зустрічі всіх "зелених" - Данілов
Зброя Фото: facebook.com/danilov.oleksiy
20 Грудня 2021, 09:24
читать на русском

Секретар РНБО Олексій Данілов та міністр оборони Олексій Резніков відвідали компанію, яка виробляє необхідну для України зброю.

Про це Данілов повідомив на своїй сторінці у Facebook, зазначивши, що українська зброя має бути гарно змащена і завжди напоготові.

І хочу сказати, що ніщо так не тішить око і не заспокоює, як нові гвинтівки UAR-15, снайперські гвинтівки UAR-10, UAR-10M або UBR-008 вітчизняного виробництва. І, до речі, гвинтівка UAR-10 офіційно прийнята на озброєння Збройних Сил України, - зазначив він.

Олексій Данілов та Олексій Резінков

Олексій Данілов та Олексій Резінков Фото: facebook.com/danilov.oleksiy

За його словами, одним з важливих пріоритетів реформи українського ОПК є стимулювання приватної підприємницької ініціативи. Це потрібно для того, щоб у "час Х" зброї вистачило для зустрічі всіх "зелених"та іншого штибу чоловічків.

Данілов навів дані соціологічного дослідження, згідно з яким, у разі вторгнення Росії майже половина жителів України готові боротися з ворогами зі зброєю в руках. А значить, цієї зброї має бути і буде достатньо.

Набої до зброї

Набої до зброї Фото: facebook.com/danilov.oleksiy

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський вважає, що ймовірність повномасштабної війни з Російською Федерацією зберігається щодня. Але Україна повністю контролює свої кордоні та готова до ескалації.

Своєю чергою Олексій Данілов зазначив, що нині РНБО не бачить небезпеки на кордоні та загроз вторгнення РФ в Україну. Проте вже завтра такі загрози можуть з'явитися.

Читайте також