Українські військові вбили командира полку росгвардії Чечні - фото, відео

Чеченці з батальйону Джохара Дудаєва воюватимуть до кінця за Україну
Українські військові вбили командира полку росгвардії Чечні - фото, відео
Прапор України Фото: https://t.me/UA_National_Police/
27 Лютого 2022, 14:44
читать на русском

Вчора, 26 лютого, неподалік Гостомеля українські військові розгромили спецпідрозділ Росгвардії Чечні та вбили генерала Магомеда Тушаєва.

Про це повідомили в Міноборони України, передає Інтерфакс-Україна.

Під час розгрому підрозділу було знищено генерала Магомеда Тушаєва - командира 141-го моторизованого полку росгвардії Чечні. Це підтвердив взятий у полон боєць цього підрозділу, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що Нацгвардія України та спецпідрозділ Альфа зі стрілецькою зброєю розбирається з тими, хто залишився з підрозділу.

За словами радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, в Києві українські військові (ГУР МОУ) частково розстріляли та частково затримали групу чеченських диверсантів, які їхали столицею на кареті швидкої допомоги.

Своєю чергою сьогодні, 27 лютого, чеченці з батальйону Джохара Дудаєва заявили, що будуть воювати до кінця за Україну.

Нагадаємо, у ніч на 24 лютого 2022 року президент Росії Володимир Путін оголосив про військову операцію в Україні. Росія одразу почала обстрілювати різні об'єкти по всій Україні, у тому числі у Києві, Одесі та Харкові. Міноборони Росії стверджувало, що не завдає ударів по містах, а знищує лише військові об'єкти, хоча їхні заяви не відповідали дійсності.

Президент Володимир Зеленський зранку 24 лютого запровадив воєнний стан на всій території країни. Також президент підписав указ про загальну мобілізацію.

Читайте також