Укрпошта знову продає марки "Русскій воєнний корабль… Всьо"

Також відбудеться повторний розпродаж мерчів
Укрпошта знову продає марки "Русскій воєнний корабль… Всьо"
Марка “Русскій воєнний корабль… Всьо” Фото: https://www.facebook.com/ukrposhtaceo
10 Червня 2022, 17:09
читать на русском

Укрпошта запустила другу хвилю з продажу мерчу та патріотичних марок "Русскій воєнний корабль… Всьо".

У пресслужбі відомства повідомили, що марки та мерчі можна придбати у поштамтах областей та сільських відділеннях, також вони доступні для онлайн-покупок на Prom, Kasta, Rozetka, eBay та в інтернет-магазині "Укрпошти".

Де придбати марки "Русскій воєнний корабль… Всьо"

1. Онлайн-магазин Укрпошти: bit.ly/merchpostmark
2. ROZETKA: bit.ly/merch-rozetka
3. Kasta: bit.ly/kasta-marky
4. Prom.ua: bit.ly/prom-marky
5. Ebay: https://ebay.to/3xDQCJB
6. Мерч продають на Intertop: bit.ly/intertop-merch

На покупки марок все ще є ліміти: 2 аркуші та по 5 конвертів і листівок одному клієнту. Проте мерч з культовою ілюстрацією можна купувати у необмеженій кількості. Крім того, купуючи онлайн ви автоматично долучаєтеся до добрих справ. Адже частину коштів з продажу товарів ми передамо на реалізацію благодійних проєктів та підтримку ЗСУ, - додали в "Укрпошті".

Раніше Укрпошта випустила марки із зображенням російського корабля якому український захисник показує правильний напрямок. Ідея створення цієї марки виникла після історії, коли військовослужбовець на острові Зміїному запропонував російському кораблю "піти нах..." у відповідь на заклик рашистів скласти зброю та здатися у полон. Ця марка стала мегапопулярною серед українців, які вишукувалися у довжелезні черги, аби придбати її.

Також марку назвали пророчою, оскільки на наступний день після її випуску саме той корабель рф "Москва", який зображено на марці, зазнав удару українською ракетою "Нептун" та пішов на дно.

Укрпошта згодом оголосила про створення нової марки. Українці методом голосування вирішили, що вона матиме назву "Доброго вечора, ми з України!".

Читайте також

1