Кілометрові черги: нову марку "Русскій воєнний корабль… Всьо" почала продавати "Укрпошта"

Воєнну марку можна придбати у 1500 поштових відділеннях та онлайн
Кілометрові черги: нову марку "Русскій воєнний корабль… Всьо" почала продавати "Укрпошта"
Марка “Русскій воєнний корабль… Всьо” Фото: https://www.facebook.com/ukrposhtaceo
23 Травня 2022, 20:06
читать на русском

"Укрпошта" 23 травня розпочала продаж поштової марки "Русскій воєнний корабль… Всьо".

Гендиректор компанії Ігор Смілянський повідомив, що нові марки будуть продаватись в 1500 відділеннях "Укрпошти" по всій країні до рівня райцентрів.

Але введено ліміт на придбання марок: "два блоки по три марки на клієнта без виключень". У селах нові марки поки що придбати не буде можливості.

Це пізніше. Лише на перший тиждень ми даємо у відділення мільйон марок, тобто стільки, скільки всього було марки "Корабель НА". Що буде, якщо продамо все за день? Дамо ще мільйон марок орієнтовно 27 травня. Теж оголосимо завчасно. Потім ще мільйон і т.д.., - сказав він (досьє Смілянського).

Ігор Смілянський розповів, що марки серії "Русскій воєнний корабль… Всьо!" вперше продаватимуть на світових майданчиках, і частина виторгу піде на підтримку захисників України.

Також Смілянський показав "старт продажу марок"  - українці вишикувалися у довжелезні черги, аби придбати нові марки:

Такою була черга в Одесі:

А це у Львові:

Сьогодні відбулося погашення поштової марки серії "Русскій воєнний корабль…", яку ввела в обіг Укрпошта спеціально до Дня морської піхоти України 23 травня.

У спецпогашенні марок "Русскій воєнний корабль… Всьо! Смерть ворогам!" для відправлень по Україні та "Русскій воєнний корабль… Всьо! Слава нації!" для міжнародних відправлень взяв участь президент України Володимир Зеленський. Ці марки будуть випущені загальним накладом 5 млн примірників.

Тим часом "Укрпошта" разом з FFFACE.ME та Ukraine UA "оживила" першу марку з кораблем й тепер кожен може побачити, як тоне "москва" в Instagram. Для цього потрібно обрати "маркову маску": bit.ly/marka-ar

Ефект має два режими:

  • режим селфі дає змогу кожному з вас приміряти військовий шолом й відчути себе тим самим військовим на березі моря, який вказує напрямок руху ворожого корабля;
  •  інший ефект, при наведенні на будь-яке зображення з маркою, занурює вас у момент руйнування крейсера "москва", а потім і його кінцевого пункту призначення, на який вказує військовий з острова Зміїний.

Нагадаємо, що на міжнародному аукціоні продадуть марки Укрпошти з російським кораблем, які підписав автор цієї відомої фрази Роман Грибов.

Читайте також

1