На території аеропорту "Бориспіль" тимчасово обмежать рух

Про зміни повідомлятимуть тимчасові дорожні знаки та розмітка
На території аеропорту "Бориспіль" тимчасово обмежать рух
Аеропорт (фото: Pexels)
22 Грудня 2020, 17:05
читать на русском

На території аеропорту "Бориспіль" тимчасово обмежать рух транспортних засобів у районі терміналу "Д" 22 грудня з 18:00 до 8:00 23 грудня.

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції України.

Зазначається, що про зміни в організації дорожнього руху на зазначеній ділянці повідомлятимуть тимчасові дорожні знаки та розмітка з позначенням оптимального маршруту об'їзду.

22 грудня з 18.00 до 8.00 23 грудня тимчасово обмежено рух транспортних засобів у районі терміналу "Д". Це необхідно для проведення робіт по облаштуванню надземного пішохідного переходу, - йдеться у повідомленні.

У поліції закликали учасників дорожнього руху з розумінням поставитись до тимчасових незручностей, а також завчасно планувати свої маршрути враховуючи обмеження.

Читайте також

Нагадаємо, Міжнародні авіалінії України оновили заходи безпеки. У компанії заявляють, що вводять посилені заходи безпеки та санітарних норм через пандемію коронавірусу.

У МАУ готується проєкт чергового вивільнення працівників, яке торкнеться щонайменше 140 пілотів. В авіакомпанії просять главу держави доручити Мінінфраструктури та Мінфіну провести переговори із розстрочки заборгованості "МАУ" перед держпідприємствами "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" і "Украерорух".

Читайте також наш матеріалКоли українці знову активно літатимуть: аналіз галузі