В аеропорту затримали літак з фігурантом справи "ПриватБанку" - ЗМІ

Літак розвернули за кілька хвилин до перетину кордону авіапростору України
Головне
В аеропорту затримали літак з фігурантом справи "ПриватБанку" - ЗМІ
Літак (фото: Pexels)
22 Лютого 2021, 15:14
читать на русском

У міжнародному аеропорту "Бориспіль" здійснив посадку літак, який вилетів з Дніпра та летів до Відня, а на його борту перебував фігурант справи "ПриватБанку". Правоохоронці проводять спецоперацію.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на власні джерела в Державній авіаційній службі.

Зазначається, що в аеропорту "Бориспіль" відбувається секретна операція правоохоронних органів України, яка може бути пов'язана зі справою "ПриватБанку". А люди, які летіли, з літака не виходять.

За інформацією РБК-Україна, на борту літака може перебувати колишній перший заступник голови правління "ПриватБанку". Цю посаду раніше займали Олег Гороховський та Володимир Яценко.

Читайте також

Як повідомив ексжурналіст, екснардеп і член наглядової ради "Укрзалізниці" Сергій Лещенко (досьє Сергія Лещенка) у Telegram, сьогодні очікуються гучні новини у справі "ПриватБанку". Його інсайдерські джерела розповіли, що при спробі вильоту з України на чартерному рейсі затримали одного з фігурантів кримінального провадження. В рамках спецоперації НАБУ був посаджений літак в Борисполі, який встиг долетіти до Львова.

Лещенко зазначив, що на рейсі був лише один пасажир, він же фігурант справи "ПриватБанку" летів з Дніпра до Відня. Літак розвернули за кілька хвилин до перетину кордону авіапростору України після втручання директора НАБУ Артема Ситника і керівника підрозділу детективів НАБУ. В аеропорту "Бориспіль" йде затримання і вручення підозри фігуранту, яку підписала генеральна прокурорка України Ірина Венедіктова (досьє Ірини Венедіктової).

Нагадаємо, що у Національному антикорупційному бюро України вважають, що Печерський районний суд Києва може ухвалити рішення, яким забере у НАБУ справу ПриватБанку про виведення коштів.