В Ізраїлі працівник МОЗ чотири рази відправляв на самоізоляцію свою колишню

Поліція розпочала перевірку на прохання відомства
В Ізраїлі працівник МОЗ чотири рази відправляв на самоізоляцію свою колишню
Чоловік з телефоном (фото: Pexels)
14 Січня 2021, 15:53
читать на русском

Працівник ізраїльського колцентру Міністерства охорони здоров'я чотири рази без жодних причин відправляв на самоізоляцію свою колишню дівчину.

Про це повідомило місцеве видання Newsru.co.il.

У поліції вважають, що 36-річний чоловік чотири рази за останні кілька місяців відправляв жінці повідомлення від МОЗ, в яких від неї вимагалося піти на самоізоляцію після контакту із зараженим COVID-19.

На прохання МОЗ правоохоронці почали розслідування, оскільки жінка чотири рази подавала апеляцію на розпорядження про те, що їй потрібно піти на карантин. У відомстві запідозрили, що з цією ситуацією не все так зрозуміло.

Читайте також

Підозрюваного допитали слідчі. Чоловіку пред'явили зловживання повноваженнями, підробку документів, порушення суспільної довіри та інші посадові злочини.

Нагадаємо, що в Ізраїлі всі країни світу увійшли до "червоної" зони. По приїзду з них потрібно пройти 14-денну самоізоляцію або скласти два негативних тести на коронавірус.

Кожна людина, що прилітає з-за кордону до Ізраїлю, буде змушена дотримуватися двотижневого карантину. Можна на самоізоляції просидіти лише 10 днів, але при умові, що людина складе тест на коронавірус відразу після приземлення і через 9 днів - якщо результати обох тестів виявляться негативними, самоізоляцію можна буде припинити.