В Ізраїлі виявили чотири випадки мутації коронавірусу

Влада Ізраїлю повністю закрила країну для іноземців
Важливо
В Ізраїлі виявили чотири випадки мутації коронавірусу
Коронавірус, вчений (фото: pexels)
24 Грудня 2020, 14:33
читать на русском

Чотири випадки мутації COVID-19 виявлено в Ізраїлі, повідомило міністерство охорони здоров'я країни.

Під час перевірок, проведених в центральній лабораторії МОЗ, було виявлено чотири випадки мутації вірусу, недавно відкритого в Англії.

Троє носіїв недавно прибули з Англії і знаходяться в ізоляції в спеціальному карантинному центрі. Ще один випадок виявлено на території Ізраїлю - ведеться епідемічне розслідування, - йдеться в повідомленні.

23 грудня влада Ізраїлю повністю закрила країну для іноземців. Туристів не пускають до країни, а місцевих жителів, які повернулися з-за кордону, чекає двотижневий карантин в спеціальних центрах. Такі заходи ввели через виявлення британського штаму коронавірусу.

Читайте також

Нагадаємо, новий, мутований варіант коронавірусу був виявлений в Великій Британії 14 грудня - на той момент було відзначено близько тисячі заражень на півдні країни.

Прем'єр-міністр країни Борис Джонсон заявив, що новий штам коронавірусу SARS-CoV-2 на 70% більше заразний, ніж початковий штам. 19 грудня він оголосив про посилення обмежувальних заходів в Лондоні та на півдні країни через поширення інфекції.

Читайте більше про новий вид коронавірусу у матеріалі "Новий штам коронавірусу: що відомо та яка небезпека"