В ОАЕ найвищий у світі хмарочос підсвітили кольорами українського прапора

Так араби проводжали в Україну президента Зеленського
В ОАЕ найвищий у світі хмарочос підсвітили кольорами українського прапора
Хмарочос Бурдж-Халіфа (Фото: Володимир Зеленський Фейсбук)
15 Лютого 2021, 18:36
читать на русском

У столиці Об`єднаних Арабських Еміратів Дубаї під час проводів української офіційної делегації найвищий у світі хмарочос Бурдж-Халіфа підсвітили жовтим і блакитним кольорами.

Про це у соцмережах повідомив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський розмістив у Фейсбуці та Інстраграмі світлину хмарочоса на фоні вечірнього неба. Хмарочос підсвічений за мотивами українського прапора – синім і жовтим кольорами.

Коментуючи фото, президент (досьє Володимира Зеленського) поставив у дописі два прапорці – український і арабський, між ними знак плюс. Це рівняння на думку Зеленського, дорівнює дружбі.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський під час візиту в Об'єднані Арабські Емірати зустрівся з віцепрезидентом, прем’єр-міністром, міністром оборони, правителем емірату Дубай шейхом Мухаммадом бін Рашидом Аль Мактумом. У межах офіційного візиту президента України в Об’єднані Арабські Емірати українська делегація підписала низку меморандумів та контрактів на загальну суму від 3 млрд доларів США.

Однак, під час візиту української делегації в ОАЕ виник скандал з радником глави Офісу президента Тимофієм Миловановим, який заявив, що МВФ обкакався, коментуючи провал у перемовинах з МВФ. Про це та інші "мовні перли" Милованова читайте у нашому матеріалі: Я дебіл, офіс принижень, а обкакався МВФ - соцмережі обговорюють ляпи Милованова.

1