В Офісі президента повідомили про стан здоров'я Олени Зеленської

В ОП кажуть, що перша леді України не могла заразити Байдена ковідом
В Офісі президента повідомили про стан здоров'я Олени Зеленської
Олена Зеленська (Фото: Офіс президента)
22 Липня 2022, 08:08
читать на русском

Перед візитом до Білого дому дружина президента України Олена Зеленська пройшла тестування на коронавірус.

Про це повідомили в Офісі президента, коментуючи інформацію, що президент США Джо Байден захворів на коронавірус.

Щоб отримати допуск до Білого дому, потрібне обов’язкове проходження тестування на COVID-19. Перед виїздом до США, а також безпосередньо перед прибуттям до Білого дому для зустрічі з першою леді Сполучених Штатів Джилл Байден Олена Зеленська та решта членів нашої делегації здавали обов’язкові тести на COVID-19. Усі, хто супроводжував дружину президента України, отримали негативні результати. Зрозуміло, що у разі позитивного результату тесту зустріч перших леді України та США не відбулася б, - кажуть в ОП.

У канцелярії українського президента повідомили, що після отримання інформації про те, що президент Сполучених Штатів Америки Джозеф Байден, який також зустрічав Олену Зеленську на ґанку Білого дому, має позитивний тест на COVID-19, перша леді України, "звичайно, зробить повторне тестування на коронавірус".

Олена Зеленська двічі вакцинована та отримала бустерну дозу. Почувається добре, - додали в Офісі президента.

Нагадаємо, у вівторок, 19 липня, у Вашингтоні відбулася зустріч першої леді України Олени Зеленської з президентом США Джо Байденом та його дружиною Джилл Байден. 21 липня стало відомо, що президент США Джо Байден захворів на коронавірус.

1