В "Слузі народу" пояснили зміну глави делегації України в ПАРЄ

Українську делегацію у ПАРЄ очолила Мезенцева
В "Слузі народу" пояснили зміну глави делегації України в ПАРЄ
Марія Мезенцева Фото: сторінка партії “Слуга народу” у Фейсбуці
12 Січня 2021, 12:29
читать на русском

У партії "Слуга народу" пояснили, чому вирішили змінити главу делегації України в Парламентській Асамблеї Ради Європи.

Як повідомила заступниця голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук на своїй сторінці у Фейсбуці, рішення було ухвалено з огляду на "нові виклики", оскільки світ опинився в новій реальності.

Наша делегація теж змінює і свої підходи та свою стратегію, щоб йти в ногу з часом і відповідати тим викликам, які постануть перед нашою країною та світом у 2021. Для цього нам потрібно буде не лише акцентувати на тому, хто ворог, але і дбати про те, що хоче друг, - написала Кравчук (досьє Євгенії Кравчук).

Читайте також

За словами депутатки, у партії "колективно вирішили", що реалізувати цю нову стратегію доручать Марії Мезенцевій.


Щодо Єлизавети Ясько, яка раніше очолювала делегацію України в Парламентській Асамблеї Ради Європи, то у партії стверджують, що вона "лишається дуже важливим членом нашої делегації" та "продовжує на рівні з усіма іншими працювати на благо країни".

Нагадаємо, 11 січня 2021 року делегація України в Парламентській Асамблеї Ради Європи на своєму онлайн засіданні обрала нову главу делегації України в ПАРЄ. Марія Мезенцева замінила на цій посаді Єлизавету Ясько.

Натомість Ясько зазначила, що її відставка відбулася через серйозні розбіжності з деякими колегами зі "Слуги Народу", які пройнялися цінностями й діють методами, що є несумісними з ідеалами та переконаннями депутатки.

1