В Україні не очікують "прориву" після перемов Байдена та Путіна - Кулеба

У МЗС прогнозують, що Путін "почує дуже чіткі сигнали" від президента США
В Україні не очікують "прориву" після перемов Байдена та Путіна - Кулеба
Дмитро Кулеба (фото: УНІАН)
7 Грудня 2021, 12:06
читать на русском

У Міністерстві закордонних справ України прокоментували, чого очікують від розмови президентів США та Росії 7 грудня.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в етері телеканалу ICTV зазначив, що під час відеозустрічі  Володимир Путін "почує дуже чіткі сигнали" від президента США Джозефа Байдена, що зроблять партнери України у разі, якщо Путін вдасться до військової операції проти України.

Проривів я не очікував би, я думаю, що президент Путін почує дуже чіткі сигнали від президента Байдена, що зроблять партнери України у разі, якщо Путін вдасться до військової операції проти нашої держави, і це будуть переконливі речі, - сказав він.


Кулеба каже, що президенти США та РФ "заявлять своє максималістське бачення логіки подальших дій, а потім уже працюватимуть різні команди над тим, як далі розвиватиметься ситуація".

Нагадаємо, у вівторок, 7 грудня, президенти США Джо Байден та Росії Володимир Путін по відеозв'язку обговорять ситуацію біля кордонів України та низку інших тем, зокрема, "просування" НАТО до кордонів РФ та ініціативу президента Росії про гарантії безпеки.

Напередодні запланованої розмови Байдена та Путіна відбулася розмова українського президента Володимира Зеленського з Державним секретарем Сполучених Штатів Америки Ентоні Блінкеном.

Читайте також