Вагітна жінка загинула у ДТП в Чернівецькій області

Загибла майбутня матір була на шостому місяці вагітності
Вагітна жінка загинула у ДТП в Чернівецькій області
ДТП на Буковині Фото: cv.npu.gov.ua
7 Вересня 2021, 17:02
читать на русском

У Чернівецькій області внаслідок ДТП загинула вагітна пасажирка легковика, яку підвозив водій-односельчанин.

Як повідомляє поліція області, 6 вересня на трасі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече зіткнулися Volkswagen та фура MAN.

У результаті автопригоди постраждали водій та пасажирка легковика. 29-річна жінка отримала травми, несумісні з життям, і померла в лікарні, - йдеться у повідомленні.

На місці події правоохоронці з’ясували, що 50-річний житель села Опришени їхав автомобілем Volkswagen у селі Тереблече. Неподалік КПП "Порубне" водій підібрав пасажирку - свою односелицю. Під час руху легковик зіткнувся з вантажівкою MAN під керуванням тернопільчанина, який у цей час повертав ліворуч для в'їзду на територію автозаправки.

Внаслідок ДТП травмувалися водій та пасажирка легковика. 29-річна жінка, яка сиділа на задньому сидінні справа, отримала численні тілесні ушкодження та померла у реанімаційному відділенні районної лікарні. Буковинка перебувала на 6 місяці вагітності.

Кермувальника Volkswagen лікарі оглянули та після надання медичної допомоги відпустили додому.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці призначили низку експертиз для встановлення винуватця та остаточних причин аварії. Попередньо, обоє водіїв були тверезими.

Нагадаємо, у Чернівецькій області поліція розшукує 28-річного водія, працівника Держмитслужби, який скоїв смертельну ДТП і втік. У 2016 році цей же водій за кермом спричинив іншу смертельну ДТП, а у 2018-му його позбавили прав за п`яне водіння.

Читайте також

1