Вакцинація в Індії: дві людини померли, 580 отримали побічні ефекти

Вакцинація робилась вакциною місцевого виробництва
Вакцинація в Індії: дві людини померли, 580 отримали побічні ефекти
Вакцинація в Індії (фото: PTI)
19 Січня 2021, 18:26
читать на русском
В Індії двоє людей померли після отримання вакцини від хвороби COVID-19 місцевого виробництва, ще 580 осіб отримали побічні ефекти.

Про це повідомляє India Today.

Побічні ефекти від щеплень виявили у 580 осіб, в основному, це були жар, нудота та головний біль. Сім осіб було шпиталізовано з тяжкими ускладненнями, двоє з них померли, - йдеться у повідомленні.

На думку представників місцевої влади, летальний результат одного з пацієнтів, швидше за все, не пов'язаний з вакциною. Причина смерті іншого встановлюється.

Читайте також

Один із загиблих - співробітник лікарні в індійському місті Морадабад, він помер наступного дня після щеплення. Родичі померлого підтвердили, що чоловік відчував себе погано ще до вакцинації.

Другий смертельний випадок був зафіксований у місті Белларі, штат Карнатака. Згідно з даними місцевої влади, причиною смерті став інфаркт.

Нагадаємо, що 7 грудня в Індії у штаті Андхра-Прадеш лікарі у понад 200 людей діагностували невідому хворобу з низкою різних симптомів, від якої померла уже одна людина. Лікарі повідомили про значну кількість симптомів у хворих - від нудоти до нападів, а також втрати свідомості.