Вантажний космічний корабель Cargo Dragon компанії Маска повернувся на Землю

За допомогою доставляли вантажі у космос
Вантажний космічний корабель Cargo Dragon компанії Маска повернувся на Землю
Вантажний космічний корабель Cargo Dragon (фото: NASA)
15 Січня 2021, 05:12
читать на русском

Вантажний космічний корабель Cargo Dragon американської компанії SpaceX Ілона Маска повернувся на Землю 14 січня.

Про це повідомила компанія у Twitter.

Приводнення Dragon підтверджено, на цьому 21-а місія щодо відновлення запасів і першого повернення космічного корабля на узбережжя Флориди завершена, - йдеться у повідомленні SpaceX.

Капсула опустилась за допомогою парашутної системи о 3:27 (за київським часом) в Мексиканській затоці на захід від Флориди.

Читайте також

Нагадаємо, що астронавт NASA Віктор Гловер, один з чотирьох астронавтів на борту капсули SpaceX Crew Dragon, опублікував відео того, як виглядає Земля з космосу.

Важка ракета-носій Falcon 9 у вівторок, 6 жовтня, стартувала на орбіту з черговою партією з 60 мінісупутників для поповнення орбітального угрупування глобальної мережі інтернет-покриття системи Starlink.

Космічна компанія Ілона Маска SpaceX успішно запустила на орбіту ще 60 інтернет-супутників Starlink. Черговий запуск є кроком до забезпечення доступу до швидкісного інтернету у місцях, де його раніше не було

Національне управління США з аеронавтики й дослідження космічного простору NASA поділилося фото, на ньому зображено галактику UGC 12588, яка розташована у сузір’ї Андромеди. Знімок зробив телескоп "Хаббл".

1