"Велике святківництво": президенту Зеленському виповнилося 44 роки

В Офісі президента сказали, яких подарунків бажає глава держави
"Велике святківництво": президенту Зеленському виповнилося 44 роки
Володимир Зеленський (Фото: Офіс президента)
25 Січня 2022, 09:41
читать на русском

Сьогодні, 25 січня, свій 44-й день народження святкує президент України Володимир Зеленський.

Його у соцмережах вже привітала дружина Олена Зеленська.

Привітання Зеленського з днем народження від дружини Фото: https://www.facebook.com/olenazelenska.official

Знаєш, я впевнена, що на цьому фото ти дивишся на мене… Тому що ти завжди так на мене дивишся… Я бажаю кожній жінці таких поглядів. Так дивляться лише ті, хто щиро кохає. Я завжди відчуваю твоє кохання. Поки ти так дивишся, я нічого не боюся. Дивися! Будь ласка, дивися! У нас іще все попереду. Тому бережи себе. Ми маємо все намріяне втілити разом. З днем народження, коханий! Обіцяю дивитися на тебе у відповідь. Так само. Завжди, - підписала вона фото Зеленського із бокалом.

Прессекретар Зеленського Сергій Никифоров повідомив, що цього року глава держави не святкуватиме свій день народження. А тих, хто хоче його привітати, попросив перерахувати гроші на добрі справи до дитячих будинків.

Сьогодні команда Офісу Президента і я особисто раді вітати Володимира Зеленського з днем народження. Пізніше при зустрічі побажаю йому міцного здоров'я та невичерпної енергії долати виклики, які постали перед Україною. А також непохитної віри у власні переконання, тому що бачу – вони щирі та правильні. Також, колеги, у відповідь на ваші звернення повідомляю, що цьогоріч Володимир Зеленський день народження не святкуватиме і проведе його на роботі. Своїх друзів і колег він попросив не витрачати гроші на квіти й подарунки, а натомість переказати їх на добрі справи, - написав він у Фейбсуці.

Нагадаємо, торік президент України Володимир Зеленський почав ранок 25 січня із занять спортом та нагадав, що у нього день народження, оприлюднивши фотографію зі спортзалу. Тоді у ЗМІ потрапила інформація, що у період карантинних обмежень Зеленський святкував без дотримання санітарно-епідеміологічних вимог.

Фракція "Слуга народу" також привітала главу держави із днем народження дописом у Фейсбуці. У фракції подякували президентові "за плідну роботу та сміливість ухвалювати складні рішення".

Читайте також

1