Венедіктова анонсувала нові резонансні кримінальні справи

Офіс генпрокурора, НАБУ і САП працюють над новими гучними справами, якими саме – таємниця слідства
Важливо
Венедіктова анонсувала нові резонансні кримінальні справи
Генеральний прокурор Ірина Венедіктова Фото: УНІАН
23 Лютого 2021, 14:41
читать на русском

Генеральна прокурорка України Ірина Венедіктова анонсувала нові резонансні кримінальні справи, над якими її відомство працює спільно з НАБУ і САП.

Про це сама Венедіктова написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

Другий і третій пішли. Точний рахунок матчу - таємниця слідства… Справи так званої групи "Приватбанку" - це далеко не єдина траєкторія руху нашого спільного з НАБУ та САП локомотиву. На всі питання, що турбують суспільство вже багато років, будуть надані адекватні часу та простору відповіді, - заявила генпрокурорка.

Венедіктова (досьє Ірини Венедіктової) наголосила, що у цих кримінальних справах немає ніякої політики і зволікань, а виключно докази, свідчення, експертні висновки і процесуальний прагматизм.

Раджу приготуватися тим свідкам (поки що), на діяльність яких правоохоронці дивились із закритими очима - відкриємо. Впевнена, цей натяк зрозумілий, - вважає Венедіктова.

Читайте також

Нагадаємо, сьогодні вранці детективи НАБУ повідомили трьом колишнім посадовцям ПАТ КБ "ПриватБанк" про підозру у розтраті понад 136,89 млн грн.

Учора, 22 лютого перший ексзаступник голови правління планував покинути Україну на приватному літаку у напрямку Відня, вилетівши з Дніпра.

Детективи НАБУ звернулися до Державіаслужби, щоб затримати літак. Відтак його посадили в аеропорту "Бориспіль", після чого правоохоронці розпочали слідчі дії — експосадовця затримали в порядку ст. 208 КПК України.

1