Віцепрем`єрка Верещук запевнила, що не претендуватиме на крісло міністра оборони

До війни Верещук не приховувала своїх амбіцій щодо крісла глави Міноборони
Головне
Віцепрем`єрка Верещук запевнила, що не претендуватиме на крісло міністра оборони
Ірина Верещук
17 Серпня 2023, 09:27
читать на русском

Очільниця Мінреінтеграції Ірина Верещук прокоментувала інформацію про її можливе призначення на посаду міністра оборони України. Чиновниця переконує, що цього не станеться.

Про це віцепрем’єрка запевнила у дописі на Facebook

"Про мій перехід в МО не йдеться. Працюю там, де я є [очолює Мінінтеграції]", — підсумувала вона, після хвилі хейту у соцмережах, хоча раніше в інтерв’ю "Радіо Свобода" запевняла, що має всі необхідні скіли для цієї посади.

Нагадаємо, днями в інформаційному просторі почала знову активно обговорюватися тема можливої відставки глави Міноборони Резнікова на тлі нових корупційних скандалів у Міністерстві. Тоді ж деякі телеграм-канали поширили новину про те, що нібито країни Заходу хочуть бачити на посаді глави Міноборони України жінку. Серед кандидаток на посаду назвали такі прізвища як волонтерка Марія Берлінська, віцпрем'єр Ірина Верещук, директор Центру протидії корупції Дар'я Каленюк.

За інформацією з інших джерел, крісло міністра оборони може дістатися теперішньому віцепрем’єр-міністру з відновлення України - міністру розвитку громад, територій та інфраструктури Олександру Кубракову.

Раніше нардеп Олексій Гончаренко повідомив, що міністра оборони Олексія Резнікова можуть призначити послом у Британії, а на його місце поставлять очільника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Буданова.