Перестановки в уряді будуть: на заміну Резнікова розглядають чотири кандидатури - ЗМІ

Кадрові зміни в уряді очікуються восени
Головне
Перестановки в уряді будуть: на заміну Резнікова розглядають чотири кандидатури - ЗМІ
Олексій Резніков
3 Серпня 2023, 09:45
читать на русском

Крісло міністра оборони може дістатися теперішньому віцепрем’єр-міністру з відновлення України - міністру розвитку громад, територій та інфраструктури Олександру Кубракову.

Про це пише видання "Главком" з посиланням на поінформоване джерело у провладній партії "Слуга народу".

"Міністра оборони Олексія Резнікова буде призначено послом України у Великій Британії. Натомість його крісло займе Олександр Кубраков", – зазначив співбесідник "Главкома".

Джерело додало, що кадрові зміни очікуються восени. При цьому поки невідомо, хто прийде на місце Кубракова і займатиметься питаннями відбудови України.

Крім цього, нардеп Ярослав Железняк у своєму телеграм-каналі перерахував ймовірних претендентів на місце Резнікова: Павлюк, Буданов, Кубраков та Камишін.

«Перші два військові (а міністр оборони має бути цивільним). Тому більше вірю в двох останніх. Або взагалі іншого кандидата», – зауважив політик.

Нагадаємо, днями нардеп Олексій Гонаренко повідомив, що міністра оборони Олексія Резнікова можуть призначити послом у Британії, а на його місце поставлять очільника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Буданова.

Раніше ЗМІ з посиланням на угоду Міноборони повідомило, що міністерство закуповує ходові харчі для військовослужбовців у двічі-тричі дорожче, ніж вони коштують в магазині. Йдеться про харчування у військових частинах, які знаходяться далеко від лінії зіткнення. Особливо в угоді виділялися яйця за ціною 17 грн за штуку. Це стало причиною низки гучних корупційних скандалів у Міноборони та відставки заступників міністра Резнікова.

Читайте також

1