Від коронавірусу помер слідчий ДБР у справах Майдану

Смерть Андрія Єни стала великою втратою для розслідування справи
Від коронавірусу помер слідчий ДБР у справах Майдану
Андрій Єна (скріншот відео)
16 Листопада 2020, 11:16
читать на русском

Слідчий Державного бюро розслідувань у справах Майдану Андрій Єна помер від ускладнень коронавірусної хвороби.

Про це повідомила Адвокатська дорадча група у соцмережі Facebook.

У нас дуже сумна новина. 11 листопада від коронавірусу помер слідчий у справах Майдану Андрій Єна. Це велика втрата для нас і для розслідування, - йдеться в повідомленні.

У групі наголосили, що Єна організовував і проводив слідчі експерименти на Алеї Небесної Сотні по цьому епізоду: координував велику кількість учасників та експертів, працював з потерпілими та свідками, досліджував, упорядковував відео.

Також в адвокатській конторі оприлюднили одне із небагатьох інтерв`ю Андрія Єни, в якому він розповідає про свою роботу.

Читайте також

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що новообраний міський голова Конотопа Сумської області Олександр Луговий помер від ускладнень коронавірусу.

28 жовтня стало відомо, що чинний мер Борисполя Анатолій Федорчук, який лідирував на місцевих виборах, помер від COVID-19. Федорчук не дожив місяць до свого 61-го дня народження. Через смерть Федорчука у Борисполі проведуть повторні вибори.

29 жовтня міський голова Новгорода-Сіверського Олег Бондаренко помер у Чернігові в обласній лікарні. У померлого була двобічна пневмонія і діагностований коронавірус.

У Павлограді Дніпропетровської області від коронавірусу помер колишній міський голова  Іван Метелиця, який був одним з претендентів на мерське крісло, але не переміг.

У Львівській області теж не обійдеться без повторних виборів. Голова Мурованської ОТГ Зіновій Петрух помер через шість днів після переобрання на новий термін. Точна причина смерті 52-річного чоловіка невідома.

25 жовтня на Черкащині від коронавірусу помер кандидат у депутати Христинівської міськради від "Європейської солідарності" Олександр Кучеренко.