Відсьогодні у Києві будуть обмеження руху в одному з районів

З 18 до 20 березня з 12:00 до 17:00 тимчасово обмежать рух транспорту вулицями Набережно-Корчуватська, Новопирогівська, Покільська та Набережно-Печерською дорогою
Відсьогодні у Києві будуть обмеження руху в одному з районів
Дорога у Києві (фото: УНІАН)
18 Березня 2024, 09:31
читать на русском

На деяких ділянках Голосіївського району Києва можуть обмежити рух транспорту. Обмеження діятимуть 18-20 березня.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації.

У "Київавтодорі" уточнили, що 18 та 19 березня з 08:00 до 17:00 на Столичному шосе можливе короткочасне обмеження руху у лівій смузі руху. Дорожники очищатимуть розділювальну смугу від піскозмету.

З 18 до 20 березня з 12:00 до 17:00 тимчасово обмежать рух транспорту вулицями Набережно-Корчуватська, Новопирогівська, Покільська та Набережно-Печерською дорогою. Обмежуватимуть рух у зв'язку з ремонтом вулично-дорожньої мережі.

Нагадаємо, 8 березня цього року відновила роботу станція метро "Дніпро". Вона не працювала понад два роки. Станція наземна, тому під час оголошення повітряної тривоги буде зачинена для перевезень пасажирів із міркувань безпеки.

8 грудня 2023 року КМДА повідомила про припинення на пів року руху поїздів на синій гілці київського метро між станціями Либідська та Теремки. Столична влада пообіцяла забезпечити перевезення дублюючими маршрутами наземним транспортом.

Закриття станцій пояснили необхідністю термінового ремонту перегінного тунелю. Мер столиці Віталій Кличко повідомив, що у тунелях з'явилися значні течі та утворилися тріщини. Комісія ТЕБ та НС заявила, що існує потенційна загроза виникнення надзвичайної ситуації техногенного характеру.

18 грудня ЗМІ з посиланням на заступника начальника столичної підземки Дмитра Пінчука писали, що ще дві станції столичного метро готуються до ремонту та закриття. Йдеться про ремонтні роботи тунелів між станціями "Почайна" та "Тараса Шевченка".

1