Військові на кордоні з Білоруссю: які умови розміщення польських та українських прикордонників

ЗМІ порівняли фото з місця розташування військовиків, відправлених на посилення кордону з Білоруссю
Військові на кордоні з Білоруссю: які умови розміщення польських та українських прикордонників
Розташування українських прикордонників. www.facebook.com
26 Листопада 2021, 13:16
читать на русском

Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова оприлюднила кадри з місця розташування українських прикордонників, відправлених на українсько-білоруський кордон для його посилення. ЗМІ порівняли їх з умовами розміщення польських військових на кордоні з Білоруссю.

Про це пише незалежний інформаційний ресурс Ukrainian Military Pages з посиланням на світлини, опубліковані омбудсменом.

Фото умов розміщення українських прикордонників на українсько-білоруському кордоні демонструють намети радянського зразка з відповідним "наповненням" усередині: двоярусними ліжками, пічкою-"буржуйкою" тощо.

Після фото з умовами розміщення українських прикордонників, публікуємо фото, які живуть на кордоні польські військові. Тут два основні варіанти: модульні табори, або також намети, правда більш сучасні ніж наші зразка 1956 року, - пише Ukrainian Military Pages.

Нагадаємо, Україна посилює кордон з Білоруссю, через що кількість прикордонників вдвічі збільшать, а Польща може закрити кордон з Білоруссю.

Читайте також

Співавтори: Маріанна Антонюк