Візочок відлетів на кілька метрів: у ДТП на Рівненщині постраждав 10-місячний хлопчик (відео)

Дитина отримала серйозні травми голови
Візочок відлетів на кілька метрів: у ДТП на Рівненщині постраждав 10-місячний хлопчик (відео)
ДТП у Дубно Рівненської області Фото: facebook.com/police.in.Rivne.region
19 Жовтня 2021, 21:21
читать на русском

У Дубні Рівненської області 65-річний водій Opel Meriva збив візочок з маленькою дитиною не пішохідному переході. Хлопчика госпіталізували до лікарні з травмами голови.

Як повідомила пресслужба поліції Рівненської області, автопригода сталася 19 жовтня, близько 10 години на вулиці Грушевського.

Так, 65-річний житель села Княгинино, який керував автомобілем Opel Meriva, не врахував дорожню обстановку та допустив наїзд на коляску з немовлям, із яким мама перетинала проїзну частину по нерегульованому пішохідному переході

Від удару дитячий візочок перекинувся, однак 10-місячний хлопчик не випав оскільки був пристебнутий. Медики у нього попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку під питанням, - йдеться у повідомленні.

Водночас 24-річна мама дитини у ДТП не постраждала. Хлопчика госпіталізували до лікарні для додаткового обстеження та пильного нагляду медиків.

Поліція розпочала досудове розслідування, а водій автівки відповідно до огляду на стан сп’яніння був тверезий.

Нагадаємо, що у селі Нижній Березів, що в Косівському районі Івано-Франківської області, п'яний водій автомобіля збив пішохода та втік з місця ДТП.

Читайте також