Вовина тисяча: "Дія" може працювати з перебоями через тестування послуги

Послугу зможуть отримати понад вісім млн українців за трохи більше, ніж один тиждень
Вовина тисяча: "Дія" може працювати з перебоями через тестування послуги
Застосунок Дія Фото: Мінцифра
14 Грудня 2021, 11:16
читать на русском

Цього тижня застосунок "Дія" може працювати з перебоями через тестування онлайн-послуги з отриманням 1000 гривень за вакцинацію проти коронавірусу.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Telegram.

Ми тестуємо наймасштабнішу онлайн-послугу за всю історію України — можливість отримати 1000 грн у рамках проєкту "єПідтримка". Потенційно 8 млн клієнтів отримають послугу за трохи більше, ніж один тиждень. Старт проєкту з 19 грудня, але ми вже з сьогоднішнього дня поступово входимо до бета-режиму, щоб усе налагодити. Буває нестабільність роботи, прошу заздалегідь вибачення. І цей тиждень буде непростим, - сказав Михайло Федоров.

За його словами, поки все працює стабільно: сертифікати генерують, а послуги надають. Також він нагадав, що команди підтримки "Дії" працюють в аеропортах та центрах масової вакцинації.

Нагадаємо, 15 листопада президент України Володимир Зеленський пообіцяв тисячу гривень кожному, хто повністю вакцинується від COVID-19. Українці можуть отримати сертифікат, ваучер чи депозит у розмірі тисячі гривень, а не готівку на руки.

Виплати стануть доступними з 19 грудня 2021 року.

Проте з 13 грудня, повнолітні українці, які щеплені двома дозами вакцини проти коронавірусу, зможуть подати заявку на отримання тисячі гривень.

Більше читайте у нашому матеріалі: Вовина тисяча: хто, коли і як отримає винагороду за вакцинацію.

Читайте також

1