Юлія Тимошенко зустріла Новий рік у Дубаї - розслідування

В ОАЕ ще до війни виїхала родина доньки нардепки
Головне
Юлія Тимошенко зустріла Новий рік у Дубаї - розслідування
27 Січня 2023, 16:34
читать на русском

Народна депутатка України та лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко зустріла початок 2023-го року на відпочинку в Дубаї.

Про це йдеться в розслідуванні УП. 

Там сказано, що зупинилася політична діячка на віллі п'ятизіркового готелю Kempinski, що на насипному острові Палм-Джумейра.

"Тимошенко веде обережний спосіб життя, - цитує ЗМІ свої джерела з Дубая. - Її неможливо побачити, наприклад, на набережній, де вранці і ввечері полюбляють гуляти тутешні відпочивальники".

Підтвердженням цього є те, що коли Тимошенко залишає свою віллу, то в авто сідає не біля будинку, а у підземному паркінгу.

Та журналісти все ж зафіксували, що депутатка разом зі своїм чоловіком 5 січня відпочивали на приватному закритому пляжі готелю.

"Щойно Тимошенко помітила увагу до себе, вона одразу залишила пляж", - зазначає УП, додаючи, що через п'ять днів після цього вона повернулася до Києва.

Родина доньки Тимошенко переїхала до Дубая ще до 24 лютого, зазначають джерела ЗМІ у бізнесових колах. Інколи її близькі здійснюють нетривалі поїздки звідти до Європи.

Нагадаємо, на початку 2022 року голова фракції "Батьківщина", народна депутатка Юлія Тимошенко теж провела майже місяць у Дубаї в Об’єднаних Арабських Еміратах.

Співзасновник партії "Демократична сокира" Юрій Гудименко вважає лідерку "Батьківщини" Юлію Тимошенко маніпуляторкою. Він також назвав лідерку "Батьківщини" імператрицею українського хайпу. А перед новим роком Юлія Тимошенко у студії всілася грати на барабанах у білосніжному костюмі, в якому у цей день ходила на роботу до Верховної Ради.

Читайте також