За 2020 рік українці придбали 66% квитків онлайн

3 тисячі квитків було повернуто через "червоні зони"
За 2020 рік українці придбали 66% квитків онлайн
Укрзалізниця (фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia)
22 Січня 2021, 18:52
читать на русском

У 2020 році українці купили онлайн 12,9 млн залізничних квитків або 66% від загальної кількості реалізованих проїзних документів в "Укрзалізниці".

Про це повідомляє пресслужба "Укрзалізниці".

Загалом минулого року Укрзалізниця реалізувала понад 19 млн квитків, з яких 3 млн проїзних документів пасажири повернули, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на цей показник вплинули карантинні обмеження в березні-травні 2020 року й подальше введення "червоних зон" з червня 2020 року та, як наслідок, скасовування залізничного сполучення.

Читайте також

Нагадаємо, що 20 січня в АТ "Укрзалізниця" зазначили, що компанія проведе структуровану реформу, таким чином зменшать управлінський персонал і поліпшать умови праці і рівень заробітної плати.

За словами директора з комерційної роботи та логістики УЗ Іраклі Езугбая, зараз йде робота "над мотиваційною системою для вантажних станцій, яка пов'язана з вантажною роботою і з навантаженням УЗ вагонів. Нововведення істотно поліпшить умови роботи і оплати праці на вантажних станціях".

Говорячи про боротьбу з корупцією в компанії, Езугбая розповів, що в УЗ створений центр оперативного контролю, який укомплектований аналітиками з досвідом роботи в НАБУ.

1