“За півтора тижня поставили на ноги”: Порошенко отримав негативний тест на COVID-19

П'ятий президент подякував усім українським медикам і назвав їх “справжніми захисниками України”
Важливо
“За півтора тижня поставили на ноги”: Порошенко отримав негативний тест на COVID-19
Фото: фейсбук Петра Порошенко

П’ятий президент України та народний депутат від “Європейської солідарності” Петро Порошенко заявив, що отримав негативний тест на коронавірус і 14 жовтня повернеться до роботи.

Про це він повідомив у своєму Facebook.

Порошенко (досьє Петра Порошенка) подякував лікарям, які “за півтора тижня поставили його на ноги”, зокрема Ользі Голубовській.

Вже сім місяців пані Ольга без вихідних, мало не цілодобово самовіддано захищає українців від коронавірусу, - написав він.

Також п'ятий президент подякував усім українським медикам і назвав їх “справжніми захисниками України”.

Нагадаємо, 29 вересня стало відомо, що Петро Порошенко отримав позитивний тест на коронавірус. Він повідомив, що лікується вдома на самоізоляції. Також на Covid-19 вдруге захворіла однопартійка Порошенка Яна Зінкевич, їй вже краще.

1 жовтня Марина Порошенко повідомила, що Порошенко продовжує боротися з коронавірусом. Тоді у Марини був негативний тест на Covid-19, вона почувалася добре.

7 жовтня Марина Порошенко повідомила, що у Петра Порошенка двостороннє запалення легень, він перебував у лікарні. Зазначалося, що медики не могли взяти у нього кров, бо вона була занадто густою.

Також на коронавірус захворіла донька Євгенія, у неї хвороба протікає легше. Інколи їй давали жарознижувальні препарати.

Пізніше Порошенко виписався з лікарні, після того, як йому стало краще.

1