За вартістю 50 дронів: у Борисполі місцева влада хоче збудувати флагшток за 5 мільйонів гривень

Флагшток хочуть встановити на території Книшового меморіального паркового комплексу
За вартістю 50 дронів: у Борисполі місцева влада хоче збудувати флагшток за 5 мільйонів гривень
Український прапор / Фото: facebook.com/UkrainianLandForces
20 Червня 2023, 13:37
читать на русском

У Борисполі оголосили тендер на будівництво флагштоку на майже 5 мільйонів гривень.

На сторінці оголошення у електронній системі публічних закупівель Prozzoro йдеться, що флагшток  Державного Прапору України мають встановити на території Книшового меморіального паркового комплексу. Замовником є комунальне підприємство "Виробниче управління комунального господарства".

Тендерні пропозиції приймають до 25 червня, наступного дня має розпочатися аукціон. Очікувана вартість - 5 018 000 гривень.

Відзначимо, що на цю суму можна купити значну кількість дронів фірми DJI, більш відомих як "мавіки". Так, на сайті реселерів один квадрокоптер продається за ціною 99 тисяч гривень. Відповідно, на 5 018 000 гривень можна купити 50 коптерів.

Нагадаємо, 14 червня 2023 року КП "Плесо" оголосило торги щодо підсипки піску і планування пляжної території в Києві. На 7 пляжів у Києві планують підвезти 11 тисяч 810 тонн піску. Його планують доставити баржами та вантажними авто. Пікантність цієї закупівлі в тому, що пляжний сезон у Києві цьогоріч не відкривають.

Дніпровський район Києва закупив для "психологічного розвантаження дітей в укриттях під час повітряних тривог" барабанів на 891 174 грн. Раніше тут закупили в укриття дві сковорідки за 1,5 мільйона гривень.

А перед тим в управлінні освіти Дніпровської районної державної адміністрації у Києві провели тендер на закупівлю овочерізок для укриття. Тендер був оголошений на 12 овочерізок Robot Coupe CL50 на суму 1 583 496 гривень. Ціна однієї овочерізки із комплектом насадок становить 131 958 гривень. Цей кухонний прилад оснащений слайсерами для нарізки соломою, кубиками, картоплі-фрі, а також набором для приготування пюре і т.д.

Читайте також