Замах на вбивство Лещенка має усі шанси вийти на міжнародний політичний рівень

Ні Лещенку, ні голові МВС не варто розслаблятись
Ексклюзив
Замах на вбивство Лещенка має усі шанси вийти на міжнародний політичний рівень
Роман Лещенко (фото: Вікіпедія)
20 Листопада 2021, 18:53
читать на русском

Міністр аграрної політики Роман Лещенко не зміг домовитись з американцем в інших площинах і пішов найлегшим шляхом, приплітаючи сюди політику, мовляв, замах здійснювався на нього саме через те, що він міністр.

Про це заявив політолог Микола Спірідонов в коментарі Парламент.Ua.

Щоправда, звучало це непереконливо. Насправді все виглядає навпаки: пан Лещенко за допомогою свого міністерського крісла зміг заґратувати свого опонента. З іншого боку Денис Монастирський з усіх сил намагається довести, що він міністр такого ж рівня як і Арсен Аваков, тому йому також дуже потрібні ось такі гучні брифінги. Але обом потрібно зважати, що рівень судового захисту своїх громадян в Америці суттєво відрізняється від нашого, - підкреслив він.

За його словами, найімовірніше, що США братимуть участь у судовому процесі над американцем. Крім того, розпочнуться розслідування і суди в самій Америці. Ні Лещенку, ні голові МВС не варто розслаблятись: ця справа має усі шанси вийти на міжнародний політичний рівень.

Нагадаємо, Міністерство внутрішніх справ України повідомило про запобігання підготовці замаху на вбивство одного з українських міністрів.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський на брифінгу заявив, що замах готувався на міністра аграрної політики та продовольства Романа Лещенка. Відомо, що вбивство замовив громадянин США, який проплатив кілеру завдаток у розмірі 20 тисяч доларів.

Читайте також

1