Заступниця керівника ОП Свириденко очолила Раду з розвитку малого бізнесу

Раду створили з метою сприяння налагодженню діалогу між владою та підприємцями
Заступниця керівника ОП Свириденко очолила Раду з розвитку малого бізнесу
Юлія Свириденко (фото: facebook.com/cg.gov.ua)
19 Січня 2021, 10:12
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський призначив керівника Ради з питань сприяння розвитку малого підприємництва. Нею стала заступниця керівника Офісу президента України Юлія Свириденко.

Про це йдеться в Указі № 18/2021 "Про персональний склад Ради з питань сприяння розвитку малого підприємництва", який підписав президент (досьє Володимира Зеленського).

Згідно з документом, секретарем Ради призначили генеральну директорку Директорату з питань економічної політики Офісу президента Олену Дьяченко.

Зеленський утворив Раду з питань сприяння розвитку малого підприємництва з метою сприяння налагодженню конструктивної взаємодії органів державної влади та представників малого бізнесу та їхніх громадських об'єднань.

Читайте також

Перше засідання Ради відбулось наприкінці грудня 2020 року в Офісі президента. Під час засідання керівник ОП Андрій Єрмак (досьє Андрія Єрмака) наголосив про необхідність побудови ефективного діалогу з підприємцями з метою виправлення помилок і напрацювання конструктивних рішень.

Нагадаємо, що заради порятунку заступника керівника Офісу президента Олега Татарова в Офісі президента готують терміновий законопроєкт, який може знищити антикорупційну реформу і призвести до розриву партнерства з Заходом.

1