Зеленський - це вирок Україні: Порошенко відповів чинному президенту

У "Євросолідарності" прокоментували заяву президента про те, що Зеленський став вироком для Порошенка
Важливо
Зеленський - це вирок Україні: Порошенко відповів чинному президенту
Петро Порошенко
20 Травня 2021, 16:36
читать на русском

У партії Петра Порошенка вважають, що президент Володимир Зеленський не став вироком своєму попереднику, а намагається перекласти на нього відповідальність за власні провали.

Про це пресслужба "Європейської солідарності" повідомила в коментарі УП.

Зеленський особисто, його дилетантизм та некомпетентність – це, на жаль, вирок Україні. А для 50 тисяч українців, які померли від COVID-19, Зеленський як особисто відповідальний за провал вакцинації став смертним вироком… Порошенко вже два роки не президент. Для Зеленського (досьє Володимира Зеленського) настав час, особливо при тому обсязі абсолютної влади, якою він володіє, нести відповідальність за власну недолугу діяльність і злочинну бездіяльність, а не перекладати її на попередників, власний уряд чи міністрів, - прокоментували в "ЄС".

Також у пресслужбі Порошенка (досьє Петра Порошенка), за підсумками пресконференції Зеленського, заявили, що президент сам по собі, а країна сама по собі як паралельні прямі.

Крім того, у Порошенка заявляють, що офіційні дані МОЗ щодо захворювання на коронавірус в Україні не відповідають реальності. Там посилаються на дані Національної академії наук і заявляють про смерть від коронавірусу 150 тисяч людей.


Контекст. Президент Володимир Зеленський під час підсумкової пресконференції з нагоди другої річниці свого президентства 20 травня заявив, що вже став вироком п'ятого президента Петра Порошенка, але той поки не хоче цього усвідомлювати.

Читайте також

1