Зеленський: Незалежність треба захищати ціною власного життя

Президент закликав українців об'єднати зусилля на благо країни
Зеленський: Незалежність треба захищати ціною власного життя
Прапор України Фото: Офіс президента
1 Грудня 2020, 10:24
читать на русском

У 1991 році на Всеукраїнському референдумі 90,32% громадян висловилися за незалежність України. У зв'язку з цією датою президент України Володимир Зеленський виступив із закликом до українців об'єднати зусилля на благо країни.

У своєму зверненні з нагоди 29-ї річниці Всеукраїнського референдуму про незалежність України президент (досьє Зеленського) зазначив, що Україна має шанси стати потужною та конкурентоздатною країною, якщо громадяни об'єднають для цього свої зусилля.

Головне сьогодні полягає в тому, що у нас є все необхідне, аби ми стали потужною та конкурентоспроможною країною. І Україна має всі шанси стати саме такою вже незабаром. Але це можливо за однієї простої умови - якщо всі ми разом докладемо для цього свої зусилля, - написав Зеленський у своєму Telegram-каналі.

Читайте також

За його словами за незалежність боротьба триває і після її здобуття. Глава держави вважає, що незалежність "потрібно захищати зі зброєю в руках, ціною власного життя".

Ми робимо це сьомий рік поспіль. Робимо все для настання миру та повернення своїх територій, - запевнив Зеленський.

Нагадаємо, у Києві до тридцятиріччя незалежності України відбудеться військовий парад на Хрещатику та Майдані Незалежності у 2021 році. Відповідний указ сьогодні підписав президент України Володимир Зеленський.

Організацію та проведення військового параду до 30-ї річниці незалежності поклали на Кабінет міністрів України.

1