Зеленський попросив підтримки щодо рішення КСУ у міжнародних партнерів

Він підкреслив, що зараз на Україну нападають "у центрі демократичних інституцій"
Важливо
Зеленський попросив підтримки щодо рішення КСУ у міжнародних партнерів
Володимир Зеленський Фото: Офіс президента
2 Листопада 2020, 08:54
читать на русском
Президент України Володимир Зеленський закликав міжнародних партнерів продовжити підтримку України на тлі розгортання конституційної кризи в країні.

Про це він написав у статті "Не можна дозволити українським судам ліквідувати антикорупційні здобутки" для Financial Times.

Я також закликаю наших міжнародних партнерів та союзників продовжувати підтримувати нас та доводити неправоту тих, хто намагається перешкодити нашій співпраці та зірвати її, - зазначив президент.

Він підкреслив, що зараз на Україну нападають не лише на її кордонах, а й "у центрі демократичних інституцій", де Україна чинитиме опір.

Читайте також

Окрім того, Зеленський (досьє Володимира Зеленського) звернувся до реформаторських політичних сил України та громадянського суспільства.

У ці складні часи я закликаю всі українські прореформістські політичні сили та громадянське суспільство об’єднатись та співпрацювати у цій боротьбі за душу та майбутнє нашої держави, - сказав президент.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський розповів про те, як Конституційний суд вирішив знищити все, чого домігся Майдан. Він  вважає, що демарш Конституційного Суду – це публічний прояв змови частини старих еліт і олігархів проти президента і проти країни.