Зеленський привітав християн західного обряду з Різдвом

Президент побажав злагоди, достатку, миру та процвітання кожній родині
Головне
Зеленський привітав християн західного обряду з Різдвом
Володимир Зеленський (фото: president.gov.ua)
24 Грудня 2020, 18:21
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський привітав християн західного обряду з прийдешнім Різдвом Христовим.

Про це повідомила пресслужба президента.

Зеленський (досьє Володимира Зеленського) сердечно привітав громадян України та мільйони людей в усьому світі, що відзначають у ці дні величне свято Різдва Христового.

Всіх, хто збереться сьогодні у колі найрідніших і найдорожчих людей, аби провести Святий вечір та зустріти першу зорю на вечірньому небі, - сказав президент.

За його словами, народження у Вифлеємі Сина Божого подарувало людям надію на порятунок, а також віру в те, що добро й милосердя обов’язково переможуть. Він побажав, щоб вони наповнили серця кожного, а особливо тепер. Оскільки завершується рік, який був сповнений важких випробувань.

Читайте також

Ми тримаємо дистанцію, але не відвертаємось один від одного. Носимо маски, але хочемо бачити усмішки на обличчі наших батьків, наших коханих, наших дітей, нашої України, - наголосив Зеленський.

Президент також побажав злагоди, достатку, миру та процвітання кожній родині та країні, а також берегти себе та людей поруч.

Нагадаємо, що головний санітарний лікар Віктор Ляшко (досьє Ляшка) закликав мешканців України відповідально поставитися до святкування Різдва та Нового року у зв'язку з поширенням коронавірусу.

За його словами, кожен має усвідомлювати небезпеку заразитися коронавірусом при контакті з близькими та родичами, тому варто провести свята в обмеженому колі знайомих.

1