Зеленський привітав соціальних працівників з їхнім святом

Він побажав їм мати силу та наснагу
Зеленський привітав соціальних працівників з їхнім святом
Володимир Зеленський (фото: УНІАН)
1 Листопада 2020, 13:31
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський привітав соціальних працівників з професійним святом, яке цього року припадає на 1 листопада. Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

Шановні працівники соціальної сфери! Нехай цей день зігріє вас теплом вдячності від кожного українця, якому ви віддали частинку свого серця. Завдяки вам ми щодня переконуємося — світ тримається на доброті! Сил вам і наснаги! Щиро вітаю з професійним святом!, — зазначив Зеленський.

Президент додав, що соціальні працівники є рушієм реалізації інклюзивної освіти.

Це не просто професія, це — місія. Це насамперед поклик душі і серця, адже робота працівників соціальної сфери охоплює всі вікові та соціальні категорії населення, — написав Зеленський.

Читайте також

Він (досьє Володимира Зеленського) уточнив, що пандемія коронавірусу принесла в наше життя суттєві обмеження, які найбільш гостро переживають одинокі люди з інвалідністю та громадяни похилого віку.

І місточком для безбар’єрності є соціальні працівники. Кожен ваш візит додає життєдайної енергії та допомагає уникнути відчуття самотності, — додав Зеленський.

Як відомо, День працівника соціальної сфери — професійне свято України. Відзначається щорічно у першу неділю листопада.

Нагадаємо, 18 вересня Володимир Зеленський привітав зі святом єврейську громаду України та всіх, хто святкує Рош га-Шана.