Зеленський призначив нову голову Кіровоградської ОДА

Зеленський особисто вручив новопризначеній голові службове посвідчення
Важливо
Зеленський призначив нову голову Кіровоградської ОДА
Володимир Зеленський, Марія Чорна (фото: Офіс президента)
28 Травня 2021, 21:11
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський призначив Марію Чорну головою Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Відповідний указ № 214/2021 Глава держави підписав 27 травня, передає пресслужба Офісу президента.

У п'ятницю, 28 травня, Зеленський зустрівся з новопризначеною головою ОДА в Офісі Президента та вручив їй службове посвідчення.

Президент побажав Чорній успіху на новій посаді та висловив переконання, що досвід роботи в облдержадміністрації і знання особливостей регіону допоможуть їй реалізувати багатий потенціал Кіровоградщини.

Довідка. Марія Чорна народилася 1974 року в Кіровоградській області. У 2003 році закінчила Кіровоградський державний педагогічний університет ім. В. Винниченка (педагогіка і методика середньої освіти, українська мова і література), а у 2015 році – Кіровоградський національний технічний університет (управління фінансово-економічною безпекою).

З 2002 до 2011 року працювала на різних посадах у Компаніївській районній державній адміністрації Кіровоградської області.

У серпні 2011 року була призначена заступником начальника головного управління агропромислового розвитку – начальником управління економічної політики Кіровоградської обласної державної адміністрації. З 2020 року була директором департаменту агропромислового розвитку Кіровоградської ОДА.

Нагадаємо, що 20 травня голову державної податкової служби Олексія Любченка призначено на посаду першого віцепрем'єр-міністра - міністра економіки України.

Читайте також наш матеріал: Хто такий новий міністр економіки, як потрапив в уряд та чи стане прем'єром

Читайте також

1