Зеленський прозоро натякнув, як треба голосувати на виборах у Кривому Розі - відео

Прізвища "потрібного" кандидата президент не назвав, але закликав мешканців активно голосувати
Зеленський прозоро натякнув, як треба голосувати на виборах у Кривому Розі - відео
Володимир Зеленський (фото: пресслужба ОПУ)
3 Грудня 2020, 20:29
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський записав відеозвернення до мешканців свого рідного міста Кривого Рогу, які в неділю обиратимуть мера.

Згадане відео транслюють у популярних телеграм-каналах.

На відео Зеленський (досьє Володимира Зеленського) закликає жителів міста прийти у неділю на виборчі дільниці та проголосувати за нового мера міста. Зазначимо, що глава держави досі не звертався з такими конкретними проханнями до жителів жодного з міст України.

З точки зору закону жодної прямої агітації у ролику немає, адже Зеленський не назвав жодного прізвища. Однак, зрозуміло, що президент підтримує кандидата від "Слуги народу" Дмитра Шевчика.

Читайте також

Як відомо, Шевчик вийшов у другий тур виборів мера з другої позиції, а переміг, з величезною перевагою, у першому турі чинний мер Юрій Вілкул. Однак через проблеми з серцем Вілкул (досьє Юрія Вілкула) відмовився брати участь у другому турі й закликав голосувати за Костянтина Громова, який був у першому турі третім.

У ситуації, що склалася, Шевчик має реальні шанси стати новим мером Кривого Рога, тим самим хоч якось рятуючи "слуг", яким не вдалося взяти мерське крісло у жодному з обласних центрів і великих українських міст.

Нагадаємо, другий тур виборів мера Кривого Рогу відбудеться у неділю, 6 грудня.