Зеленський розповів, якими будуть суди після реформи в Україні

Як вважає президент, то українці зможуть довіряти реформованому правосуддю
Зеленський розповів, якими будуть суди після реформи в Україні
Володимир Зеленський (фото: president.gov.ua)
3 Березня 2021, 16:04
читать на русском

Президент Володимир Зеленський вважає, що в Україні судова реформа буде прозорою та справедливо, а українці зможуть довіряти судам.

Про це Зеленський заявив під час перемовин з президентом Європейської ради Шарлем Мішелем, передає пресслужба президента.

Судова реформа буде доведена до кінця і буде прозорою та справедливою. Щоб кожен українець міг довіряти судам і бачити, що вони функціонують для захисту їхніх інтересів та законів, - зазначив президент.

Зеленський (досьє Володимира Зеленського) та Мішель також детально обговорили антикорупційну реформу в Україн та ситуацію навколо Конституційного Суду.

Читайте також


Контекст. У грудні минулого року президент України Володимир Зеленський розповів, що в Україні почнеться втілення "глобальної" судової реформи. Тому Зеленський налаштований втілити дієву судову реформу, щоб в Україні працювали лише чесні, незалежні та справедливі суди.

Також президент повідомив, що найближчим часом підпише указ щодо реалізації трирічної Стратегії розвитку органів правосуддя та конституційного судочинства.

1