Зеленський ухилився від відповіді на питання, чи вважає Путіна вбивцею

Президент вважає питання про Путіна-убивцю некоректним
Головне
Зеленський ухилився від відповіді на питання, чи вважає Путіна вбивцею
Володимир Зеленський (Фото: Офіс президента)
16 Червня 2021, 13:13
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський вважає, що питання такого типу не можна задавати і відповідати на них теж, бо це може спричинити ескалацію політичного і військового конфлікту.

Про це йдеться в інтерв`ю президента України Володимира Зеленського іноземним ЗМІ, оприлюдненому на сайті Офісу президента.

Відповідаючи на питання про те, чи вважає Зеленський Путіна (досьє Володимира Путіна) убивцею глава української держави зокрема сказав, що вважає це питання некоректним.

Мені якось ставили це питання. Я сказав, що воно дуже некоректне. Тому що є питання, від відповідей на які можуть загинути люди, може початися ескалація. Ви можете зараз позбавити (нас. – ред.) бодай якогось невеликого шансу на врегулювання ситуації. Тому я вважаю, що не можна ставити такі питання й не можна на них відповідати, навіть коли тобі дуже хочеться. Ти можеш сказати що завгодно на вулиці, вдома, будь-кому. Але ти не бог, ти не дав людині життя і не маєш права зробити щось, що може його забрати, - підсумував Зеленський.

Читайте також наш матеріал: Путін - убивця: у Байдена не було вибору, але чого це буде коштувати Україні.

Читайте також

1