Зеленський відчув смак влади, як акула смак крові - депутатка

Вона переконана, що Зеленський піде на другий термін президенства
Ексклюзив
Зеленський відчув смак влади, як акула смак крові - депутатка
Володимир Зеленський (фото: president.gov.ua)
17 Вересня 2021, 11:59
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський зумів впоратися зі страхами у політиці, притаманними творчим людям, і перетворитися на політика. Він піде на другий і третій термін свого президенства, бо відчув смак влади.

Про це розповіла народна депутатка об’єднання "Справедливість", фракції "Голос" Юлія Клименко в ексклюзивному інтерв'ю Парламент.UA.

Я думаю, він не просто залишиться президентом, а й піде на другий термін, а як буде нагода, то і на третій. Зеленський відчув смак влади, як акула смак крові. Він від цього вже не відмовиться. Йому вдалося з шоумена перетворитися на політика. Думаю, це через те, що він прагматичніший, ніж Вакарчук, - сказала вона.

За її словами, єдине чого не вистачає Зеленському - фільтрувати своє оточення. Він збирає навколо себе людей, які його ж і знищують.

Якщо йому вдасться сприймати тих, хто може сказати для нього "ні", хто даватиме і йому, і країні якусь додану вартість, я впевнена, він буде президентом ще й наступного терміну. Бо не сам Зеленський тягне себе на дно, а люди, яких він до себе наблизив, - розповіла депутатка.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський вважає, що його та тих, хто пішов у політику, потрібно підтримувати.

Читайте також

1