Зеленський з дружиною та Єрмаком прийшли на новорічний "Вечірній квартал"- фото, відео

Президент сміявся з жартів про себе
Зеленський з дружиною та Єрмаком прийшли на новорічний "Вечірній квартал"- фото, відео
Володимир Зеленський з дружиною Оленою та Андрієм Єрмаком на концерті “Вечірнього кварталу” (скрін з відео)
17 Грудня 2021, 11:18
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський, його дружина Олена та керівнику Офісу президента Андрій Єрмак прийшли на запис новорічного "Вечірнього кварталу". Вони сиділи у першому ряду, а окремі жарти стосувались й самого Зеленського.

Про це повідомляють Telegram-канали "КП в Украине" і PavlovskyNEWS.

Концерт розпочався після 20:00 у четвер, 16 грудня, одразу після прибуття глави держави. Зі сцени оголосили, що у залі присутній президент. Перший номер був про нього, але Зеленський з дружиною сміялись. Ось Єрмак був не таким багатим на емоції, але посміхався.

Володимир Зеленський та Андрій Єрмак на концерті "Вечірнього кварталу" (скрін з відео)

Володимир Зеленський та Андрій Єрмак на концерті "Вечірнього кварталу" (скрін з відео)

Зеленського пародіював Юрій Великий, який голосом президента заявив: "Як же я радий знову опинитися у цьому залі, скільки глядачів. Давно такої кількості людей без плакатів я не бачив".

Своєю чергою Юрій Ткач пожартував: "Цікаво, якщо я розслабляю живіт, ґудзик, що вистрілив, буде вважатися замахом на президента?". Інша акторка "Кварталу" Олена Кравець: "Значить, Монатіку ти заслуженого артиста дав, навіть дав Потапу, а нам ні. Може, це якась стара образа?"

Володимир Зеленський на концерті "Вечірнього кварталу"

Володимир Зеленський на концерті "Вечірнього кварталу" Скрін з відео

Голосом Зеленського: "А що якщо після президентства, років через сім, зняти серіал, як простий президент стає великим артистом у простому гумористичному шоу та рятує його від краху?".

При цьому на концерт пропускали, як і раніше, жодних додаткових перевірок, заходів безпеки та обшуків не було. Також виступали Монатік, Софія Ротару та Тіна Кароль. Це був другий знімальний день.

Нагадаємо, що колишня прессекретарка президента Юлія Мендель прокоментувала чутки про інтимні стосунки з Володимиром Зеленським.

Читайте також