Мендель прокоментувала "роман" із Зеленським

Чутки про роман Мендель та президента – це атака на Володимира та Олену Зеленських
Мендель прокоментувала "роман" із Зеленським
Фото: Юлія Мендель Фейсбук
13 Грудня 2021, 13:13
читать на русском

Колишня прессекретарка президента Юлія Мендель прокоментувала чутки про інтимні стосунки з Володимиром Зеленським.

Про це розповіла Мендель в інтерв'ю Obozrevatel.

Чутки про роман Зеленського та його прессекретарки – це атака на президентську пару. У бесіді з журналістом запевнила, що у них з главою держави були виключно професійні стосунки.

У нас з ним (Зеленським, - ред.) не було особистісних відносин. У нас були професійні відносини. Те, що була створена така величезна атака щодо можливості інших відносин - це атака не на мене, але я була об'єктом, який використовували. Це була атака на головну пару держави. Абсолютно абсурдно, але чутки, зрозумілі народу. Над цим можна посміятися, можна поплакати, - йдеться в повідомленні.

Крім того, Мендель розповіла, чия ж рука на одному з її фото.

У мене є особисте життя. Було смішно читати, що це рука Кремля, рука Ахметова, рука цілої плеяди політиків, – зауважила ексспікерка Зеленського.

При цьому вона пообіцяла в найближчі кілька місяців розкрити ім'я свого коханого. Також Мендель додала, що "це певною мірою публічна особа".

Нагадаємо, у березні 2020 року Мендель опублікувала тизер до виходу журналу, на обкладинці якого повинен був з'явитися Зеленський. На фото Мендель в сукні стоїть біля президента, тримаючи руку біля його плеча. Багатьом таке фото здалося занадто неформальним.

Пізніше стали розповзатися чутки про те, що Мендель нібито вагітна. Батьком же її "дитини" називали президента Володимира Зеленського.

Читайте також