Два роки ненависті: Мендель поскаржилась на цькування під час роботи у Зеленського

Протягом двох років роботи на посаді речниці їй довелось терпіти дискредитацію і образи
Два роки ненависті: Мендель поскаржилась на цькування під час роботи у Зеленського
Юлія Мендель (фото: УНІАН)
3 Серпня 2021, 15:02
читать на русском

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель поскаржилась, що їй довелося терпіти під час роботи на посаді.

Про це Мендель написала на своїй сторінці у Facebook.

Вона розповіла, що протягом двох років роботи на посаді речниці президента їй довелося терпіти політичне цькування, "обсмоктування" кожного фото та ненависть у соцмережах.

Два роки політичного цькування. Розкажіть мені, що у нас в суспільстві все добре з гендерним питанням. Два роки "обсмоктування" кожної фотографії, нездорова увага до одягу, аксесуарів, моєї ваги і частин тіла, - написала вона.

За її словами, це були "два роки, коли все не так у моїй фігурі, стилі, зачісці, бровах, виразі обличчя, мейку, взутті".

Два роки дискредитації і ненависті у соцмережах. Дикого невігластва, зневаги через зневіру, що "така, як я", працює так само багато і так само важливо, як і "дорослі дяді".

Два роки, коли хтось знає краще, а я – максимум – годжуся на сексуальну об‘єктивацію, - додала вона.

Мендель наголосила, що ці два роки зробили її сильнішою. Вона також поділилася світлинами з фотосесії від київської артагенції Divergent agency та заявила, що вперше після двох років на посаді речниці президента, які вона називає як "політичне мочилово", може викласти свої фото і не нервуватися через те, якою буде реакція на них.

Нагадаємо, що 30 квітня 2021 року Юлія Мендель написала заяву на звільнення з посади прессекретарки президента Володимира Зеленського.

Читайте більше про скандали колишньої речниці: На жаль, Мендель прессекретарка Зеленського: соцмережі жартують про хворобу президента та його праву руку

Чим займається Мендель після роботи у Зеленського читайте у матеріалі: Життя після Банкової: книжка Мендель та "Велика деолігархізація"

Читайте також

1