Зеленський закликав Кабмін максимально послабити податки для малого та середнього бізнесу

Економічне придушення України - це одне з завдань війни проти нас
Головне
Зеленський закликав Кабмін максимально послабити податки для малого та середнього бізнесу
Володимир Зеленський Фото: president.gov.ua
14 Березня 2022, 15:24
читать на русском

Президент Володимир Зеленський заявив, що доручив Кабінету міністрів низку завдань для відновлення економіки. Так, для малого та середнього бізнесу планують послабити податки та прибрати ті складнощі, які тиснуть на нього.

Про це голова держави сказав у черговому відеозверненні.

Поки держава воює, має зберігатися і відновлюватися економіка України. На стільки, на скільки це можливо. На вулицях міст має з'явитися життя, там де дозволяє безпека. Там де це можуть забезпечити просто люди: аптеки, торгівля, будь-який бізнес, яким може працювати сьогодні. Щоб країна жила, щоб вже починалося відновлення України. Це залежить від кожного з нас, від кожного, хто може працювати.

Економічне придушення України - це одне з завдань війни проти нас. Ми маємо відбитися і від цього. Тому уряд отримав чітке доручення повернути малий та середній бізнес, прибрати усе, що заважає, максимально послабити податки, прибрати всі складнощі, щоб система не тиснула, щоб люди працювати так, як можуть, - заявив Зеленський

За словами президента, Кабмін вже працює над відновленням роботи бізнес. Деталі стануть відомі через кілька днів.

Нагадаємо, що Кабмін подав до Верховної Ради України законопроєкт, що скасовує акциз на пальне та знижує ставку ПДВ з 20 до 7%.

Читайте також