Зеленський закликав уряд чітко пояснити, як відбуватиметься вакцинація від COVID-19

Президент вважає, що має бути тісна комунікація та співпраця між урядом та регіонами
Зеленський закликав уряд чітко пояснити, як відбуватиметься вакцинація від COVID-19
Президент Володимир Зеленський (фото: president.gov.ua)
1 Лютого 2021, 16:43
читать на русском

Президент Володимир Зеленський заявив, що уряд має чітко пояснити людям, як відбуватиметься вакцинація від COVID0-19 та як записуватись на цей процес.

Про це він заявив під час традиційної селекторної наради за участю представників Кабінету міністрів та правоохоронних органів, передає Офіс президента.

За словами Зеленського, план COVID-вакцинації має включати тісну комунікацію та співпрацю між урядом, обласними державними адміністраціями та органами місцевої влади.

Уряд має чітко пояснити людям, як записуватися на вакцинацію від COVID-19 і як відбуватиметься цей процес, – сказав президент.

Представники Кабінету міністрів розповіли про підготовку онлайн-платформи, за допомогою якої можна буде записатися в чергу на вакцинацію. Уряд презентує її в лютому.

Президент наголосив, що онлайн-платформа має бути чіткою та зручною.

Читайте також

Нагадаємо, що головний санітарний лікар Віктор Ляшко (досьє Віктора Ляшка читайте тут)заявив, що Міністерство охорони здоров'я України запустить сайт, на якому можна буде здійснювати відкритий запис на вакцинацію від коронавірусу.

Раніше міністр охорони здоров’я України Максим Степанов заявив, що в Україні вакцинація громадян проти COVID-19 розпочнеться вже в лютому. Підготовка до першого етапу вакцинації йде за графіком та відбуватиметься згідно з Дорожньою картою.

Більше про вакцини читайте у нашому матеріалі: Вакцинація від Covid-19: чи потрібні щеплення та хто помирає

1