Зеленський зустрівся з Байденом у Глазго: про що говорили

Президенти України та США підняли питання щодо ситуації на Донбасі
Зеленський зустрівся з Байденом у Глазго: про що говорили
Зустріч Байдена і Зеленського Фото: president.gov.ua
2 Листопада 2021, 15:03
читать на русском

Під час конференції ООН з питань зміни клімату COP26 у Глазго президент України Володимир Зеленський зустрівся з президентом Сполучених Штатів Америки Джо Байденом.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Твіттері.

Зеленський і Байден Фото: twitter.com/ZelenskyyUa

Зеленський повідомив, що з Байденом він поговорив про безпекову ситуацію на Донбасі. Президент каже, що Байден запевнив його, що США і надалі підтримуватимуть територіальну цілісність України та українські реформи.

З президентом Америки Джо Байденом у Глазго обговорили безпекову ситуацію на Донбасі. Сполучені Штати Америки продовжують підтримувати територіальну цілісність та реформи України, - написав президент.

Нагадаємо, 1 листопада президент Зеленський відбув до Великої Британії для участі у Конференції ООН з питань зміни клімату COP26. Під час візити до Глазго президент провів зустріч з Ангелою Меркель та з еміром держави Катар Тамімом бін Хамадом Аль Тані.

Також президент України провів зустрічі з прем'єр-міністрами Ізраїлю Нафталі Беннетом, Швеції Стефаном Льовеном, Грузії Іраклі Гарібашвілі, Люксембургу Ксав'є Бетелем, канцлером Австрії Александром Шалленбергом та Президентом Гвінеї-Бісау Умару Сісоку Ембало. Окремо він зустрівся з прем’єр-міністром Греції Кіріакосом Міцотакісом, прем'єром Канади Джастіном Трюдо та очільником уряду Великої Британії Борисом Джонсоном.

Читайте також

1