Зеленському довелось вакцинуватись індійською вакциною через пропагандистів Медведчука

Зеленський хоче, щоб Індія бачила, що Україна не ображала їхні вакцини
Зеленському довелось вакцинуватись індійською вакциною через пропагандистів Медведчука
Володимир Зеленський (фото: Офіс президента)
20 Травня 2021, 15:33
читать на русском

Президент Володимир Зеленьський заявив, що на каналах нардепа від "ОПЗЖ" Віктора Медведчука говорили про вакцини проти коронавірусу російського виробництва "Спутник", а також ображали AstraZeneca індійського виробництва. Тому президенту довелося вакцинувався CoviShield, щоб хоч якось боротись з інформаційною війною.

Про це Зеленський сказав під час підсумкової пресконференції з нагоди другої річниці свого президентства 20 травня.

За його словами, на каналах Медведчука (досьє Віктора Медчедчука) говорили про "Спутник" й ображали AstraZeneca, а Індія припинила експорт вакцини. Тому Зеленський хоче, щоб Індія бачила, що Україна не ображала їхні вакцини.

Я вакцинувався CoviShield, щоб бути разом зі своїм народом. Але скажу вам відверто. Я хотів, щоб Індія бачила, що ми не ображаємо їхню вакцину, що президент України вакцинується саме CoviShield, - зазначив він.

Зеленський (досьє Володимира Зеленського) наголосив, що це для того, щоб хоч якось боротись з інформаційною війною, яка не лише ззовні, але є всередині нашої країни. Це про внутрішній тероризм в країні.

Нагадаємо, 20 травня президент України Володимир Зеленський зібрав на території ДП "Антонов" велику пресконференцію на честь другої річниці свого президентства.

Читайте також наш матеріал: Велика пресконференція Зеленського: аналіз тез попередніх років та прогнози

Читайте також