Жителя Миколаївщини, який підпалив "Епіцентр", відправили до психлікарні

У лютому обвинувачений підпалив магазин та покалічив сокирою двох охоронців
Жителя Миколаївщини, який підпалив "Епіцентр", відправили до психлікарні
Пожежа в Епіцентрі в Первомайську (Фото: ДСНС)
21 Липня 2021, 20:25
читать на русском

37-річного жителя м. Первомайськ Миколаївської області, якого звинувачують у підпалі магазину "Епіцентр" та у замаху на умисне вбивство двох або більше осіб помістили до психлікарні.

Про це повідомили в Миколаївській обласній прокуратурі.

За інформацією слідства, цьогоріч 2 лютого близько 12.30 год зловмисник прибув до магазину "Епіцентр",  та умисно у відділі, де продаються лакофарбові матеріали, взяв пляшку розчинника "Уайт-спірит", зняв кришку та облив нею інші коробки з цим засобом. Після чого за допомогою запальнички підпалив пляшку та кинув її на прилавок.

Вогнем було знищено орієнтовно 4000 кв. м із загальної площі приміщення магазину та товар, який лежав у магазині.

Після підпалу протиправні дії зловмисника помітили охоронці магазину та спробували його затримати. При затриманні підпалювач чинив опір та завдав удару гострою частиною сокири двом охоронцям.

Наразі зловмисник поміщений до психіатричного закладу із посиленим режимом нагляду.


Нагадаємо, 2 лютого у місті Первомайську Миколаївської області підпалили торговельний центр "Епіцентр К". Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Правоохоронці повідомили, що палій "Епіцентру" в Первомайську ледь не вбив двох охоронців.

Встановлено, що 37-річний чоловік прийшов до торговельного центру з ножем та сокирою. У відділі лакофарбових товарів почав розливати займисті рідини. Один з охоронців центру намагався його затримати, на що у відповідь чоловік вдарив його сокирою, та підпаливши приміщення, кинувся тікати.

Інші охоронці разом зі співробітниками поліції охорони наздогнали та затримали зловмисника у дворах, де ще один із працівників отримав удар сокирою.

Чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння та мав особисту неприязнь до директора магазину.

Читайте також