Жителям України не рекомендують відвідувати Вірменію та Азербайджан

Утриматися від поїздок рекомендують через конфлікт у Нагірному Карабасі
Жителям України не рекомендують відвідувати Вірменію та Азербайджан
Фото: kandagar.com
28 Вересня 2020, 17:03
читать на русском

Посольства України у Вірменії та в Азербайджані рекомендують тимчасово утриматись від поїздок до цих країн через конфлікт у Нагірному Карабасі. Про це йдеться у повідомленні посольств.

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ!!!У зв’язку із загостренням безпекової ситуації на лінії зіткнення між ЗС АР та ЗС Вірменії,...

Gepostet von Посольство України в Азербайджанській Республіці am Montag, 28. September 2020

Gepostet von Посольство України в Республіці Вірменія am Montag, 28. September 2020

Зокрема, відомства закликали українців, які вже перебувають у Вірменії та в Азербайджані, бути пильними та обережними:

Не відвідувати ділянки, наближені до вірмено-азербайджанського кордону та "Нагірного Карабаху". Не відвідуйте "Нагірний Карабах"! - йдеться у повідомленні Посольства України у Вірменії.

Читайте також

Тим часом у повідомленні Посольства України в Азербайджані зазначено:

Посольство закликає громадян України проявляти пильність та обережність під час дії воєнного стану введеного в Азербайджані у зв’язку із загостренням військово-політичної ситуації в країні.

Нагадаємо, 27 вересня повідомлялося, що на азербайджано-вірменському кордоні знову спалахнули бойові дії. Вірменія звинувачує Азербайджан у нападі на Нагірний Карабах, а Азербайджан заявляє, що почав контрнаступальну операцію своїх військ по всій лінії фронту.

Читайте також

Пізніше стало відомо, що у Нагірному Карабаху та у Вірменії ввели воєнний стан через загострення ситуації на кордоні з Азербайджаном.

Своєю чергою, Азербайджан заявив, що військові взяли під контроль чотири селища Фізулінського району і два села Джебраїльського району у Нагірному Карабасі, та повідомив про введення воєнного стану у деяких регіонах. Пізніше офіційний Баку заявив про 550 вбитих вірменських військових.

1