Зимові канікули для столичних школярів почнуться 25 грудня - КМДА

Причин для перенесення початку канікул немає
Зимові канікули для столичних школярів почнуться 25 грудня - КМДА
Шкільна дошка, крейда, школа Фото: Pexels
7 Грудня 2021, 15:07
читать на русском

З 25 грудня у Києві школярі підуть на зимові канікули, які триватимуть до 9 січня включно.

Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський.

Причин для перенесення початку канікул немає. Завдяки ефективним протиепідемічним заходам у столиці вдалося зупинити зростання захворюваності на COVID-19 і вийти з "червоної" зони епідеміологічної небезпеки. Зараз усі 425 столичних шкіл працюють у звичайному режимі, а наші служби проводять постійний моніторинг закладів середньої освіти, контролюючи динаміку захворювання, – заявив Мондриївський.

За його словами, українцям наполегливо рекомендують максимально вакцинуватися від коронавірусу для більш безпечного перебігу хвороби та збереження життя.

Мондриївський наголосив, що Київ - лідер з темпів вакцинації в Україні. Наразі зроблено вже понад 3,1 млн щеплень. При цьому повністю вакциновано майже 1,57 млн киян. Серед освітян вакциновано майже 97%.

Нагадаємо, що до Нового року залишилось лише місяць, тож незабаром на дітей чекають зимові канікули. МОН затвердило графік відпочинку для учнів на весь навчальний рік, але канікули можуть переносити відповідно до епідеміологічної ситуації в регіоні.

Читайте також

1